Werkwijze

Hoe werken we?

Iedere vrouw of man is anders, dat is ons uitgangspunt. Wij hebben voorbeelden van onze ontwerpen die u in alle rust kunt bekijken, op onze website en natuurlijk bij ons aan huis. U bepaalt welk ontwerp en welke stof u wilt en vervolgens wordt het ontwerp nog verder aangepast, zodat het precies voldoet aan uw wensen. Denk bij een BH voor een vrouw met een borstprothese bijvoorbeeld aan bredere bandjes, breedte en hoogte van de cup, extra verhoging onder de oksel. Bij iemand met een stoma letten we speciaal op de hoogte van de slip en bijvoorbeeld het plooistuk.

We nemen zorgvuldig uw maten en maken een afspraak wanneer u het kledingstuk komt afhalen. Maar voordat we het meegeven kijken we gezamenlijk of alles goed past.

Onze afspraken zijn altijd op mijn thuisadres in een huiselijke sfeer waarin u zich prettig voelt. De levertijd is gemiddeld 3 weken.

Ook is het mogelijk om via internet een bestelling door te geven. Op de landelijke stomadagen en als ik op locatie ben is het altijd mogelijk om een bestelling te plaatsen.

"Er ging een (kleurige) wereld voor me open! Ontzettend blij was ik met mijn eerste bordeaux-rode setje! Daarna volgden al gauw andere leuke setjes en niet te vergeten de badpakken. Nu eens niet met "pijpjes" maar wat hoger uitgesneden en weer in vrolijke dessins."